Proclamatie 2019

zon, 2019-09-01

Vrijdag 28 juni vond de 8ste editie van onze proclamatie in Den Egger in Scherpenheuvel plaats. Maar liefst 668 cursisten behaalden hun certificaat of diploma. Wij wensen alle geslaagden een dikke proficiat!

Naar jaarlijkse traditie deden Jan Raymaekers en Wanda Pinti de presentatie. Het afroepen van de namen ging gepaard met leuke foto's van de cursisten. De muziek werd dit jaar opgeluisterd door Yuri; een talentvolle singer-songwriter uit het Leuvense. Met zijn gitaar in de hand wist hij de hele zaal in beroering te brengen. 

Dit jaar was een heel speciale editie. Door een decretale beslissing gaan vanaf nu de lerarenopleiding en het graduaat boekhouden over naar de Erasmus Hogeschool van Brussel en de Vrije Universiteit Brussel. Voor de laatste keer als CVO De Oranjerie proclameerden we 128 leraren secundair onderwijs en 29 graduaten boekhouden. Symbolisch werden de 3 partners op het podium gevraagd om de warme overdracht te doen.
Gelukkig kunnen we op onze campussen, in symbiose met EHB en VUB, verderwerken en ieder de kans geven door te stromen.

Na het officiële gedeelte kon iedereen zijn certificaat of diploma ophalen, een lekker glaasje drinken, gezellig bijpraten en daarna de benen losgooien op de enige en echte Oranjerie-fuif.
Dankzij de inzet van onze eigen medewerkers kunnen we weer van een geslaagde editie spreken. Bedankt collega's! 

Proclamatie 2019